
میکرو برندینگ چیست؟
- توسط علی ابوالحسنی
- یکشنبه 1 فروردین 1400
با توجه به اینکه بازار رقابتی در کسب و کارهای مختلف فشردگی بسیار بالایی دارد، لزوم برندینگ بسیار زیادتر از قبل احساس می شود. از این رو باید بتوانیم اقدامات عملیاتی برای ایجاد برند شخصی و یا برند تجاری خودمان انجام دهیم.
پیشنهاد سایت:
یکی از مخاطرات بزرگ برندینگ قرار گرفتن در کنار رقبای بزرگ در صنف کاری شما می باشد. همانطور که بسیار واضح است، رفتن توی رینگ بوکس بدون پشتوانه ی تمرین نتیجه ی معلومی خواهد داشت! فرض کنیم میخواهیم تولید کننده ی سبزیجات خشک بشویم، کارخانه ای احداث میکنیم، تولید میکنیم و آماده ی رقابت می شویم. در این حالت انتظاری که از خودمون داریم فعالیت مفید در زمینه ی بازاریابی و فروش و رقابت با دیگران است، در این صورت مقاومت بسیار شدیدی از طرف رقبا به ما وارد می شود و با هر روشی که شده اجازه عرض اندام به ما نمی دهد.
مثال دیگری را بررسی کنیم، میخواهیم تبدیل شویم به مدرس انگیزشی در کشور، با فرض اینکه آن دانش را به اندازه کافی داشته باشیم و بخواهیم اقدام کنیم، اولین اقدام ما مقاومت سایرین را به دنبال خواهد داشت و ممکنه بخواهند اعتبار ما را زیر سوال ببرند.
اینجا با این سوال روبرو می شویم که میکروبرندینگ چیست؟
میکروبرندینگ در واقع قدم های عملیاتی کوچک برای رسیدن به جایگاه دلخواه از نظر شناخته شدن در بازار می باشد. این یعنی اینکه در ابتدا نباید خودم را تبدیل به یک مدرس انگیزشی کنم و در چشم همه ظاهر بشوم، باید متن انگیزشی بگذارم و بعد ویدیوی انگیزیشی مربوط به دیگران رو نمایش بدم و اسم خودم رو زیر آن ویدیو درج کنم و در نهایت ویدیو های خودم را در فضای مجازی انتشار بدم، بعد دوره های کوچک برگزار کنیم و در نهایت تبدیل به برند منطقه ی خودم بشوم.
در برندینگ صحبت مهم روی این موضوع است که دوست داریم ما را با چه عنوانی بشناسند و چقدر تا رسیدن به این عنوان فاصله داریم. برای پر کردن این فضا اقدامات ما بسیار مهم خواهند بود.
اقدام عملی برای میکروبرندینگ شامل این مراحل است:
- شناخت جایگاه فعلی
- هدف گذاری برای برند
- نوشتن اقدامات با جزئیات بصورت پله ای از کم به زیاد
- انتشار محصولات و یا خدمات در فضای مجازی
- داشتن یک وب سایت با محتوای مناسب و کاربردی
یکی دیگر از مزایای میکروبرندینگ این است که قبل از توسعه ی بسیار زیاد، در همان ابتدا میتوانید تغییر سیاست بدهید و این مفهوم را برندهای بزرگ اگر انجام دهند به چالش های بسیاز زیادی برخورد خواهند کرد.
به عبارت دیگر راه حل رشد به زبان میکروبندینگ استفاده از مسیر مارپیچ بجای مسیر مستقیم است، این روش زمان بیشتری از ما می گیرید ولی باعث می شود شناخت ما نسبت به برند ما بیشتر شود و نیز مقاومت رقبا نسبت به ما کمتر شود. این مسیر با توجه به هر صنف می توانید متفاوت باشد بنابراین برای رسیدن به نتیجه ی درست داشتن یه الگویم مناسب ، امری حیاتی به حساب می آید.
برای شفاف شدن عکس بالا، موردی رو از یکی از جلسات بیزینس کوچینگ خودم و یک مراجع میزنم، مراجعی که کاملا توانمند در حوزه ی کاری خودش بود و قصد اقدام کردن برای راه اندازی دفتر داشت. هدف ایشون در نهایت رسیدن به دفتر بود، یعنی ایجاد برند بدون زیرسازی، یعنی سست بودن کلیه ی پایه های کسب و کارشون. بعد از اتمام جلسه، با توجه به تخصص ایشون اقدامات پایه ای واسشون تجویز شد مثل، بالا بردن کیفیت پیج اینستاگرام و وب سایتشون، ارتباط گرفتن با افراد قدرتمند هم صنف خودشون، طراحی لوگو، ثبت برند، یکپارچه سازی لباس های افراد مجموعه شون. تولید محتوای با کیفیت و کاربردی و در نهایت بهتر دیده شدن. به این شکل به همه ی اتفاقات بد مسیر برخورد کرده و آن را حل میکند، چرا که مسیر مارپیچ، مسیریست با زمان بندی کاملا صبورانه.
جهت دریافت مشاوره ی کسب و کار، فرم درخواست مشاوره را پر کنید .